Hvor flyver tankerne hen?

mandag den 3. januar 2011

Gå i hi

Det er nu - lige før, under og efter nytårsny, du skal gå i hi. 

Det var fuldmåne ved vintersolhverv og derefter aftog månen og gik i næ, hvorefter vi passerede nytår og for en kort stund før den ny måne fødes som en smal stribe som en afklippet negl på nattehimlen, hedder perioden sortmåne. 

Kik ud af dit vindue. Det er nu det er allermørkest, aller koldest og det er nu jordens kræfter hviler og søger svar på alt det, der ikke kan ses med det blotte øje. 
Det er NU, du skal sørge for at være alene med dig selv. I hvert fald en time ad gangen, hvis du er omgivet af familie, kolleger og andet godtfolk. Sørg for at skabe ro og uforstyrrethed omkring dig!


For i denne tid er du allerbedst disponeret for at finde svar på alle dine spørgsmål om, hvordan du har det. Hvordan dit liv er. Hvilke af dine evner og kompetencer, du skal fremme, tage i brug eller hvilke, du skal skubbe i baggrunden og lægge til at hvile for en stund. 


For måske at finde andre frem? 


Det er Nu du skal tænke over, om du lever dit liv efter de værdier, du har. Om det, du gør og sådan som du lever, er det, du virkelig vil. 


Mange gange er vi ikke i stand til at lytte til svarene, der kommer. Fat nu mod.Det er DIT liv, det handler om!


Måske er der nogen, du har tænkt på længe, som trænger til at høre fra dig. Måske er der nogen ude i verden, som har brug for din hjælp eller din opmærksomhed? Eller måske er det nu, du selv skal give efter og mærke, hvad du egentlig selv rundt og har brug for? 

Nyd stilheden. Lad den tale. Nyd mørket. Lad lyset være slukket og lad mørket hviske til dig, så du kan høre, hvad du egentlig tænker. 

God sortmåne! og 
Kærlige varme hilsner MIngen kommentarer:

Send en kommentar